Advertisement

Taliban Afganistan Bayrağı : Taliban'ın Afganistan'da kontrolü ele geçirmesi İngiltere ... - Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.

Taliban Afganistan Bayrağı : Taliban'ın Afganistan'da kontrolü ele geçirmesi İngiltere ... - Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.. Celalabad şehrinde taliban bayrağı indirildi, taliban göstericilere ateş açtı. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. 10 temmuz'da, ayasofya camisinin açılışında bir grup, cami içerisinde taliban bayrağı açarken, yakın zamanda da tahran'ın kuzeyindeki mellat park'ta bir diğer. Afganistan'da cumhurbaşkanı hamid karzai yönetimindeki hükümet için büyük bir tehdit unsuru olan taliban, halen ülkenin birçok bölgesinde hakimiyetini devam ettiriyor.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla gerçekleştirilen protestoya taliban'ın müdahale etmesi.

Ayasofya'da Taliban bayrağı açılmasından sonra Afganistan ...
Ayasofya'da Taliban bayrağı açılmasından sonra Afganistan ... from images.bursadabugun.com
Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla gerçekleştirilen protestoya taliban'ın müdahale etmesi. Celalabad şehrinde taliban bayrağı indirildi, taliban göstericilere ateş açtı. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. Afganistan'da taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından protestolar devam ediyor. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Afganistan'da cumhurbaşkanı hamid karzai yönetimindeki hükümet için büyük bir tehdit unsuru olan taliban, halen ülkenin birçok bölgesinde hakimiyetini devam ettiriyor.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının.

Taliban, cumhurbaşkanlığı sarayı'nda bulunan afganistan bayraklarını indirdi. Başkent kabil'in doğusundaki nangarhar'ın vilayet. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. .vermeyen taliban üyeleri, bayrağı kullanmaya devam eden yüzlerce kişiye de kurşun yağdırdı. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. طالبان, öğrenciler veya bilgi talep edenler)35, afganistan'da yönetimi elinde bulunduran diyubendi i̇slamcı36 hareket ve askeri organizasyondur. Taliban afganistan ulusal bayrağını göndere çeken protestoculara ateş açtı. Örgüt, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce. Bu haberler de ilginizi çekebilir Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.

Örgüt, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce. Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Celalabad kentinde 'afganistan bayrağının indirilmemesi' için düzenlenen protestolara taliban'ın müdahale ettiği ve havaya ateş açtığı bildirildi. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. 10 temmuz'da, ayasofya camisinin açılışında bir grup, cami içerisinde taliban bayrağı açarken, yakın zamanda da tahran'ın kuzeyindeki mellat park'ta bir diğer.

Celalabad'da Taliban karşıtı gösterilerde 3 kişi öldü!
Celalabad'da Taliban karşıtı gösterilerde 3 kişi öldü! from cdn.al-ain.com
Örgüt, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. İşte bayrağı da kaldırdıkları yeni görüntüler. Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Taliban, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce protestocuya ateş açtı.

طالبان, öğrenciler veya bilgi talep edenler)35, afganistan'da yönetimi elinde bulunduran diyubendi i̇slamcı36 hareket ve askeri organizasyondur.

Abd'nin afganistan'dan apar topar çekilmesinin akabinde taliban'ın ülkedeki ilerleyişi idare değişikliğine kadar gitti. Taliban, ülkedeki tüm hudut kapılarını. Bayrak protestosunun yapıldığı vilayet nangarhar'daki bir stadyumda 4 afgan komutan idam edildi. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'da taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından protestolar devam ediyor. Taliban, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce protestocuya ateş açtı. Celalabad kentinde 'afganistan bayrağının indirilmemesi' için düzenlenen protestolara taliban'ın müdahale ettiği ve havaya ateş açtığı bildirildi. Taliban, cumhurbaşkanlığı sarayı'nda bulunan afganistan bayraklarını indirdi. Ayasofya'da ve i̇ran'da bir parkta taliban bayrağı açılmasının ardından afganistan dışişleri bakanlığı'ndan ankara ve tahran'a örgütün propaganda yapılmasını önlemek için gerekli tedbirleri. Gösterilerin taliban'a karşı ulusal bir ayaklanmanın başlangıcı olabileceği bildirilirken. Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı.

Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'ın celalabad kentinde taliban militanlarının afganistan bayrağını indirip kendi sokaktaki protestolara katılanların afganistan bayrağı salladığını aktardı. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Taliban, afganistan bayrağı açanlara ve gazetecilere ateş açtı. Pajhwok news'in haberine göre, celalabad peştunistan caddesi'nde afganistan bayrağı salladı.

Taliban'ın Kalbine Afgan Bayrağı - Haberler
Taliban'ın Kalbine Afgan Bayrağı - Haberler from foto.haberler.com
Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor. Afganistan'da taliban'a karşı isyanlar başladı. Bu haberler de ilginizi çekebilir Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep.

Gösteride, açılan ateş sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Afganistan'da cumhurbaşkanı hamid karzai yönetimindeki hükümet için büyük bir tehdit unsuru olan taliban, halen ülkenin birçok bölgesinde hakimiyetini devam ettiriyor. Taliban militanları celalabad kentindetaliban bayrağını ana meydandan indirip yerine afgan bayrağı asan bir protestocu, afganistan bayrağını desteklemek ve taliban'ın afgan bayrağına saygısızlık. Taliban, ateş açtığı anda protestocular korkuyla kaçıştı. Celalabad şehrinde taliban bayrağı indirildi, taliban göstericilere ateş açtı. Taliban, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce protestocuya ateş açtı. Taliban afganistan ulusal bayrağını göndere çeken protestoculara ateş açtı. Afganistan'ın nangarhar vilayetinde taliban bayrağına karşı afganistan ulusal bayrağıyla nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Bayrak protestosunun yapıldığı vilayet nangarhar'daki bir stadyumda 4 afgan komutan idam edildi. Celalabad'du göstericilerin taliban bayraklarını indirerek yerine afganistan bayrağı astığı da haber veriliyor. Afganistan'da taliban'a karşı isyanlar başladı. Örgüt, afganistan bağımsızlık günü anmalarında ulusal bayrağın kaldırılmasına karşı çıkan yüzlerce.

Nangarhar vilayetinin celalabad kentinde açılan taliban bayrağı yerine afganistan bayrağının yeniden asılmasını talep eden protestocular sokaklara döküldü taliban afganistan. Afganistan'da kontrolü ele geçiren taliban'a yönelik tepkiler sürüyor.

Posting Komentar

0 Komentar